26 February 2013

Review #2 - Sanding

Assalamualaikum...

*miss him everytime c ths pic**


Disebabkan pic dari OP tak sampai ke tgn lg, so hanya dapat pic ni.. 

1) TEMA PIHAK PEREMPUAN :
  • Maroon Putih.. Gambar bersanding pon xde lg.... Like baju sbb aku request stail dress, tp spoil cikit sbb  baju ni berat.. seksa nk jalan.. hehehe..
  • Adik beradik plak, aku request pakai baju grey... last minit shopping kt PKNS, dpat gak baju sama... dan.. sangat epy sbb diorng suke baju tu.. yg sorang tetibe je rose kt pinggang tu merangkap pengapit a.k.a pembantu setia.. hehee...

full view


girls only... boy?? sibuk basuh pinggan... hehe
2) KASUT :
  • Penat pusing2 cari kasut... knape xpakai kasut sewa?? *sbb xde saiz.. ok fine!!..* Disebabkan aku ni bersaiz extra small, so puas la nk mencari heel yg memenuhi keperluan jiwa raga.. akhirnya pencarian dihentikan di Setia Alam, Shah Alam.. kalu xsilap nama kedai tu Solight, satu-satunye kedai yg de heel bertutup dpn bersaiz 4..
  • Aku pilh white heel atas sbb2 tersendiri.. hahaha.. *jimat** aku gne tok 3 event.. nikah.. sanding pihak perempuan.. sanding pihak lelaki... 
  • Tapi, pas2 xtau nk pakai time bile plak.. *ade sesapae nk sewa or beli x??*... offer betoi2 ni.. hehehe..
xde plak full view
3) MUA :
  • Make up aku bese2 je... xde la ambek profesional MUA pon.. MUA package sekali dgn pelamin... Tapi bg aku, make up ok la, nmpak natural jugak. hehe.. Pic close up xde plak, tapi sesiapa nk usha2 boleh la tgk fb akak ni.. Butik Ratu Sehari.. Diorang sediakn package perkahwinan...
time outdoor.. make up still ok lg...
4) PELAMIN :
  • Pelamin by Butik Ratu Sehari... pic pelamin xde plak.. huhu... xpe nt kalu dpt aku masukkan la.. pelamin aku jenis pangola, mmg dri d lg teringin pelamin cm ni... Walaupon simple tp suke sangat2..
5) HANTARAN :
  • Hantaran nati aku review kemudian la.. boleh.. hehe.....
Setakat ni sekian dulu review belah perempuan.. pihak lelaki kalu bekesempatan aku review...


p/s : Nikah xreview lg.. kah3.. ikut mod je aku ni...


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Dak Kecik♥

4 comments:

Nory Zoulkefle said...

wahhh tantekknyer....terasa nka sanding lagi sekali plak...hehehe

eddany @ WE said...

nice!!! suka tengok ur dayang2 with their peplum tu hehehe

orked violet @ SYA said...

cantik giLer kasot! beli ktne dear??

zaniakecik said...

@nory - boleh je sanding lg, tp dgn org yg same gak la.. hehe

@eddany - tu smeua sibing, ipar n ank sedare.. suke gak baju tu...

@orked - kat setia alam dear..